Greenflagga 

Letar du efter en greenflagga? Då har du kommit helt rätt. Vi på Reklamvision hjälper dig att tillverka högkvalitativa greenflaggor efter dina behov.

Vi har över 30 års erfarenhet av att tillverka greenflaggor och andra typer av profilprodukter till både små och stora företag. Tack vare våra många år i branschen har vi lärt oss vad som krävs för att skapa greenflaggor som verkligen sticker ut.

Tveka inte på att höra av dig till oss via mejl eller telefon ifall du har några funderingar eller önskar en offert.

Köp golfflagga med tryck


Vi på Reklamvision levererar högkvalitativa greenflaggor med ert klubbemblem eller sponsortryck, vilket skapar ett trevligt inslag ute på banan. Greenflaggan har en storlek på 50x35 och går att få med antingen genomtryck eller dubbelsidigt tryck, vilket innebär att trycket är rättvänt på båda sidor. Våra greenflaggor har dessutom ett plaströr som är insytt i kanten av flaggan, vilket gör det enklare att fästa den på pinnen.

Vår greenflagga är tillverkad av slitstark och vädertålig polyester, vilket gör att den står emot både väder och vind väldigt bra.

Kontakta oss gärna ifall du har några frågor, behöver hjälp med idéer eller önskar en offert. Vår kunniga och trevliga personal hjälper dig gärna.

Kontakta oss enkelt via vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 08 - 34 08 44.


Kundanpassade greenflaggor
Snabba leveranser
Av vädertålig polyester
Genomtryck eller dubbelsidigt tryck
Personlig service
30 års branscherfarenhet