Pappersflaggor med tryck

Har du sökt efter pappersflaggor med tryck? Då har du kommit helt rätt.

Vi på Reklamvision har över 30 års erfarenhet av att tillverka pappersflaggor med tryck och andra profilprodukter. Tack vare vår långa erfarenhet har vi lärt oss vad som krävs för att skapa iögonfallande pappersflaggor som stärker ert varumärke.

Kontakta oss gärna med frågor, ifall du behöver hjälp med idéer eller önskar en offert. Vår kunniga och trevliga personal hjälper dig gärna.

Små pappersflaggor - stora möjligheter


Små pappersflaggor med eget tryck är ett väldigt populärt och effektivt sätt att marknadsföra ert företag och stärka ert varumärke. Trots det lilla formatet så skapar flaggorna stora möjligheter till låga priser.

Tack vare de låga priserna och intressanta formatet som verkligen drar till sig blickar, möjliggör flaggorna en stor spridning som blir sedd av många människor. Oavsett om det handlar om att flagga fram ditt företag, varumärke ett tillfälligt erbjudande eller möjligtvis ett jubileum.

De små pappersflaggorna med tryck lämpar sig exempelvis utmärkt att dela ut på mässor, event, konserter eller andra liknande tillfällen. En annan fördel med våra små flaggor på pinne är att de är enkla att bära runt på och passar för både barn och vuxna.

Beställ pappersflaggor med tryck hos Reklamvision


Vi på Reklamvision erbjuder ett brett sortiment av pappersflaggor i olika storlekar, samt snabba och säkra leveranser. Vi besitter även en stor expertis och hjälper dig gärna med både idéer och layout om så önskas.

Våra flaggor är tillverkade av 135 grams vitt offsetpapper som är fastlimmade på en vit polystyrolpinne med måtten 4x400 millimeter. I våra priser ingår alltid önskat tryck på båda sidor, vilket gör att våra priser är väldigt konkurrenskraftiga

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några funderingar, behöver hjälp med idéer eller önskar en offert.

Du når oss enkelt via vårt kontaktformulär eller direkt på 08 - 34 08 44.


Pappersflaggor med tryck
Kundanpassade lösningar
Tryck på båda sidor ingår
Av vitt offsettpapper
Konkurrenskraftiga priser
Snabba leveranser