Pappersmuggar med tryck

Letar du efter pappersmuggar med tryck? Vi på Reklamvision hjälper dig!

Med över 30 års erfarenhet av företagsprofilering vet vi vad som krävs för att skapa pappersmuggar med tryck som stärker ditt varumärke. Tack vare vår erfarenhet har vi också lärt oss vikten av att vara en långsiktig samarbetspartner som alltid lägger kunden och deras behov i fokus.

Tveka inte att kontakta oss på 08 - 34 08 44 ifall du har några funderingar, behöver idéer eller önskar en offert. Vår kunniga personal hjälper dig gärna!

Pappersmuggar


Med hjälp av pappersmuggar med eget tryck slipper du problem som vanligt porslin medför. Du slipper bland annat risken av glas som krossas, men du slipper också diska, torka och ställa in koppar i skåpen varje dag. Något som gör att du får mer tid att fokusera på det som verkligen behövs.

Pappersmuggar med tryck används dagligen av företag på caféer, restauranger, mässor eller andra liknande miljöer och evenemang. På caféer och restauranger är pappersmuggar med tryck ett utmärkt val för gäster som väljer att ta med sig te eller kaffe. Tack vare trycket så exponeras även andra av ert företag, vilket hjälper att stärka ert varumärke men också öka försäljningen.

På mässor fyller pappersmuggarna en liknande funktion. Ifall ni delar ut te, kaffe eller annan dryck så exponeras även andra besökare för ert varumärke. Något som gör det mer troligt att de stannar till och besöker just er monter.

Pappersmuggarna lämpar sig dock utmärkt att använda även i andra sammanhang. De kan exempelvis användas på kontoret, utflykten eller kick-offen. De är också ett perfekt alternativ för säljare som är ute på språng och vill ta med sig dryck från kontoret.

Våra pappersmuggar


VI på Reklamvision erbjuder ett brett sortiment av billiga pappersmuggar som kan tryckas med er företagslogga. I vårt sortiment hittar du bland annat mindre muggar med en volym på 18 cl, men också större muggar med en volym på 55 cl och allt däremellan.

Alla våra muggar går dessutom att få med blank eller matt finish och trycks i fullfärg med 4+0 CMYK. Självklart avger ingen av våra muggar någon smak eller lukt, vilket gör att de kan användas med alla typer av drycker.

Tack vare vårt stora utbud, många valmöjligheter och snabba leveranser har många företag gett oss förtroendet att tillverka deras pappersmuggar med tryck. Något som vi är mycket stolta över.

Pappersmuggar kaffe - enbart?


Sverige är en av de länder som dricker mest kaffe i hela världen. Därför används pappersmuggar med eget tryck många gånger till just kaffe. Oavsett om de används i caféer, restauranger, mässor, kontor eller andra liknande miljöer. Muggarna kan dock användas till en mängd olika drycker. De kan exempelvis användas till både varm och kall dryck såsom te, varm choklad, soppor eller vatten, läsk och saft.

Ifall du planerar att använda varm dryck i muggarna rekommenderar vi att du använder våra pappersmuggar med dubbla väggar. För kalla drycker funkar det utmärkt med muggar med enkelvägg.

Kontakta oss gärna på 08 - 34 08 44 ifall du har några frågor, behöver hjälp med idéer eller önskar en offert.


Pappersmuggar med tryck
Kundanpassade lösningar
Blank eller matt finish
Tryck i fullfärg
Konkurrenskraftiga priser
Snabba leveranser