Papperspåsar med tryck

Söker du efter papperspåsar med tryck? Då har du kommit helt rätt. Vi på Reklamvision erbjuder ett brett sortiment av papperspåsar som kan tryckas och utformas specifikt efter era behov.

Kontakta oss gärna på 08 - 34 08 44 ifall du har några frågor, behöver hjälp med idéer eller önskar en offert.

Papperspåse med tryck - ett billigt alternativ


Papperspåse med tryck är en av vår mest populära profilprodukt. Detta beror delvis på att den är så pass mångsidig, men också för att det är ett så pass billigt alternativ.

Papperspåsar med tryck är ett effektivt och billigt sätt att exponera och stärka ditt varumärke. De kan exempelvis användas på mässor eller andra liknande event ifall du delar ut broschyrer eller giveaways som är jobbiga att bära runt på. Med hjälp av papperspåsen med logga exponeras fler besökare på evenemanget för ditt varumärke, vilket gör det mer troligt att de stannar vid er monter.

Tryckta papperspåsar kan också användas i butiker, där de ger en stor möjlighet att stärka ert varumärke genom befintliga kunder. En nöjd kund som haft en bra erfarenhet av er butik, bär nämligen med stolthet din kasse med tryck. Något som många gånger resulterar i merförsäljning.

Brett sortiment & kundanpassade lösningar


Vi på Reklamvision erbjuder ett brett sortiment av olika papperspåsar som kan tryckas med er logga. Våra påsar finns i en mängd olika färger och storlekar. Till dessa så finns även en mängd olika typer av handtagstyper att välja mellan. I vårt sortiment hittar du bland annat billiga bruna papperspåsar, vita papperspåsar och färgglada påsar.

Ifall du inte hittar en påse bland våra standardmodeller så har vi självklart möjligheten att skräddarsy en påse efter önskad färg, storlek och kvalité. Med över 30 års branscherfarenhet vet vi vad som fungerar och vi hjälper gärna till att hitta och utforma påsar som passar just era behov.

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor, önskar en offert eller vill ha hjälp med idéer. Fyll enkelt i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 08 - 34 08 44.


Papperspåsar med tryck
Kundanpassade lösningar
Konkurrenskraftiga priser
Snabba leveranser