Profilerat vatten

Letar du efter profilerat vatten? Då har du kommit till helt rätt företag. Vi på Reklamvision erbjuder ett brett sortiment av profilerat vatten, men även en mängd andra drycker såsom läsk, energidryck och julmust.

Vi på Reklamvision har över 30 års erfarenhet av att tillverka profilerat vatten och andra profilprodukter. Något som har lärt oss vikten av att vara en långsiktig och pålitlig samarbetspartner.

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller önskar en offert.

Vatten med egen etikett


Med hjälp av vattenflaskor med egen etikett stärker ni enkelt och effektivt ert varumärke till en låg kostnad. Något som fungerar mot både nuvarande, nya och framtida kunder.

Vatten med tryck lämpar sig exempelvis utmärkt att dela ut på mässor, event, kundbesök, kontoret eller andra liknande miljöer och tillfällen.

Köp profilerat vatten hos Reklamvision


Vi på Reklamvision erbjuder ett brett sortiment av profilerat vatten och andra drycker. Efter våra 30 år i branschen vet vi vad som krävs för att skapa profilerat vatten som stärker ert varumärke. Därför hjälper vi er gärna med idéer men ni är självklart välkomna med era egna.

I vårt sortiment hittar du bland annat mindre profilvatten med en volym på 330ml som verkligen sticker ut med sin speciella form. Dessa flaskor är också väldigt smidiga eftersom de enkelt ryms i jackfickan eller handväskan. Självklart erbjuder vi även större petflaskor med egen etikett som har en volym på 500ml.

För dig som vill skapa en exklusiv marknadsföring till restaurangen, konferensen eller kundmiddagen erbjuder vi även profilerat vatten i en elegant glasflaska. Något som utstrålar kvalitet.

Förutom att du har möjlighet att beställa vatten med egen etikett så har du även möjlighet att göra andra val såsom typ och färg på korken.

Alla våra vattenflaskor fylls med naturligt och äkta svenskt vatten. Välj mellan stilla, kolsyrat eller smaksatt vatten. Etiketterna trycks i CMYK och ingår alltid i priset.

Tveka inte att höra av dig till oss på 08 - 34 08 44 ifall du har några funderingar, behöver hjälp med idéer eller önskar en offert.


Profilerat vatten
Brett sortiment
Kundanpassadelösningar
Högkvalitativa tryck i CMYK
Konkurrenskraftiga priser
Snabba leveranser