Reklamballong - ballonger med företagslogga

Har du sökt efter reklamballong? Då har du kommit helt rätt. Vi på Reklamvision erbjuder ett brett sortiment av reklamballonger med tryck.

Vi har över 30 års erfarenhet av företagsprofilering och vet vad som krävs för att skapa reklamballonger som hjälper till att stärka ditt varumärke.

Kontakta oss gärna via mejl eller telefon ifall du har några frågor, behöver hjälp med idéer eller önskar en offert. Vår kunniga och trevliga personal hjälper dig gärna.

Reklamballonger - en oslagbar budskapsbärare


Tack vare dess funktioner och utseende är ballonger den perfekta platsen för reklam. De syns bra både på kort och långt avstånd, samt lockar till sig blickar eftersom de rör på sig. En annan fördel med ballonger är att de är mångsidiga och kan användas i en mängd olika miljöer och tillfällen.

De lämpar sig exempelvis utmärkt att använda vid jubileum där det kan vara passande att trycka upp ballonger med egen text. Ett annat tillfälle där ballonger passar utmärkt är mässor. Vid dessa tillfällen kan det dock vara passande att istället trycka upp ballonger med företagslogga. Detta gör att besökare exponeras för ert varumärke och mest troligt väljer att stanna till vid er monter.

Listan med tillfällen då reklamballonger är användbara för att göra ett slående intryck kan göras hur lång som helst.

Jätteballonger med tryck


En annan populär produkt som ni hittar i vårt sortiment är jätteballonger med tryck. Med en jätteballong med tryck kan du enkelt skicka upp ballongen 10 - 20 meter upp i luften utomhus, vilket gör att den syns på håll och kunderna hittar till dig.

En annan fördel med jätteballongen är att den också väcker stort intresse hos förbipasserande, vilket gör det mer troligt för dem att besöka din butik, mässa eller evenemang.

Köp reklamballonger hos Reklamvision


Vi på Reklamvision erbjuder ett brett sortiment av reklamballonger i en mängd olika färger och storlekar. För att trycka er företagslogga eller text använder vi oss utav screentryck, vilket innebär att tryckfärgen pressas genom en finmaskig duk som är uppspänd i en ram. På detta sätt får er reklamballong ett tryck med mycket hög kvalitet, färgåtergivning och täckning. Något som gör att den verkligen sticker ut.

Möjligheterna är många och vi hjälper er gärna att ta fram den bästa lösningen för era behov. Oavsett ifall det gäller mindre och enklare tillfällen eller stora evenemang.

Tveka inte på att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 08 - 34 08 44.


Reklamballonger med tryck
Perfekt för event
Brett sortiment
Högkvalitativa screentryck
Konkurrenskraftiga priser
Snabba leveranser