Web2print

Det optimala systemet för beställning av trycksaker via Internet. Ni som kund sätter era egna original och slipper alla krångliga korrektursvängar. Originalet går automatiskt till tryckpressarna, innan erhålls ett komplett korrektur direkt på skärmen, därefter skickas ett ordererkännande omgående till er.

Många stora företag använder sig redan av systemet men vi har sett att många medelstora och även mindre företag börjar se fördelarna med detta system eftersom det finns mycket tid att spara även för dem!

Säkra profilen


Web2print hjälper er som kund att säkra er profil. Installationen görs helt enligt företagets grafiska manual och instruktioner.

Lagerhållning


Systemet i kombination med lagerhållning av era trycksaker har blivit en succé hos våra kunder. Har ni en vara som har stor åtgång och inte får ta slut, så kan denna lagerhållas hos oss och läggas upp på Web2print för avrop.

Miljö


Alla trycksaker produceras i ISO-certifierad miljö. Detta ger er en garanti för att trycksakerna är av högsta kvalitet och att produktionen av dem gör minsta möjliga påverkan på miljön. Dessutom är produktionen Svanenmärkt, vilket innebär att er kund kan få Svanenmärket på allt sitt kontorstryck.

Kontakta oss så tittar vi på er unika Web2print-lösning!
mail@reklamvision.se

Kontakta oss

Kontakta oss gärna med dina frågor.


Adress

Reklamvision AB
Kungsgatan 60
111 22 Stockholm

Org.nr.

5561189332